Het MEZ-Nederland Team

Kevin Rekoert

Founder MEZ

Kevin Rekoert de verbinder tussen de mens. Waar de Angst, HSP & Paniekstoornissen hem eenzaam heeft laten voelen en tevens ook ongehoord in de maatschappij, bleef hij toch naar zichzelf luisteren. Met zijn rugtas vol met ervaringen betreft angst, paniek, HSP en depressie weet hij hoe het is om zich ongehoord te voelen en geen maatschappelijke stem te hebben. De kracht zit hem in het ontleden en ontlagen van het probleem. Maak van je ‘aandoening’ een kracht.

Richmond Loyd

MEZ Mede-eigenaar

Van jongs af aan was hij los van zijn ‘grote’ aanwezigheid al een groot inspiratie en voorbeeld voor zijn omgeving. Hij stond altijd achter zijn eigen mening ongeacht wat zijn omgeving van hem vond. Van uit huis heeft hij veel kennis meegekregen wat betreft zorg en het verschil tussen realiteit binnenshuis en de realiteit buitenshuis. Richmond kan een situatie schetsen buiten zijn mening, dit maakt hem een rots in de branding.

Robbert Jan Nuis

Master NLP-Coach

Robbert Jan is het boek binnen MEZ. De wijsheid en de kennis gecombineerd. Met zijn 20+ jaar ervaring als Master NLP-coach en het werken van uit een eigen digitaal platform is hij zowel werkzaam in Thailand als in Nederland. Robbert Jan weet als geen ander hoe het is om een ‘vrijheid’ te creëren voor jezelf. Hij weet daarom ook de perfecte verbinding te maken tussen ‘mind’ en ‘body’. Hoe ben jij de baas over jezelf in momenten dat het even niet lukt?

Chantal

MEZ
Chantal staat voor eerlijkheid, oprechtheid, openheid, groei, energie en positiviteit. Chantal is al 11 jaar werkzaam in de kunst en cultuur. Ook coacht en ondersteunt zij mensen bij het omarmen en het begrijpen van jezelf. Ook weet zij hoe het is om een goed luisterend oor te zijn.

Demi Bali

MEZ

Demi is onmisbaar als het aankomt op administratie en maakt zich daarmee een sterke schakel binnen in MEZ. Demi is als een vis in het water op het gebied van zelfontwikkeling en het bieden van een luisterend oor. Demi heeft ook een rugtas vol levenservaringen.

 

Cheryl Neede

Jeugdcoach

Cheryl Neede is op haar sterkst als het aankomt op jeugd en familie. Als ex-professioneel danseres weet zij hoe het is om veelzijdig te zijn. Los daarvan heeft Cheryl veel ervaring op mogen doen wat betreft jongeren en jeugdproblematieken.

Francis

Jeugdcoach

Francis wil een luisterend oor zijn voor jongeren die zich onbegrepen voelen. Daarnaast wil Francis jongeren met o.a. een straatcultuur en/of uit gebroken gezinnen begeleiden in de bewustwording van hun eigen kracht. Ook is Francis voor om inspiratie te geven en wegwijzer maken in onderwerpen als ontwikkeling van je identiteit, groepsdruk, conflicten thuis en sociale obstakels.

Valerie de Ruiter

Integratieve Counseling & Psychotherapie

Vanuit mijn praktijk voor integratieve counseling en psychotherapie help ik mensen die net als ik een verslavingsverleden of een traumatisch verleden hebben en die voelen dat zij die tegenslagen niet voor niets hebben meegemaakt. Zij die graag hun eigen ervaring zouden willen inzetten om anderen te helpen. Als Addiction Counselor en (opiaat)verslavingsdeskundige help ik mensen van het afkicken tot aan een long-term herstel. In mijn ogen is verslaving maar ook bijv. burn-out, depressie en PTSS een gevolg van té lang uit verbinding zijn met je ware zelf. Dus mijn focus ligt in de behandeling vooral op die verbinding herstellen, versterken en weer leren VOELEN i.p.v. verdoven.

Julio Neves Dias

Communicatie Coach

Julio van JND coaching staat voor: Leer jezelf beter kennen, zodat je weer controle kan nemen bij het doen van de dingen die je (graag) doet.

Rowena Baierl

NLP Practitioner

Rowena is een sterke vrouw vanuit haar kernwaarde. Zij staat daarom ook voor het zijn wie je bent. Ook weet Rowena hoe zwaar een ‘Rugtas’ kan zijn. Van uit daar is zij bezig met ‘NLP Master Mindset’ en is zij momenteel aan het ontwikkelen als een holistische therapeut. Zij omschrijft zichzelf als hardwerkend, motiverend, creatief en zeer sportief.

Shura Glasmacher

Levenscoach

Zelfvertrouwen, zelfliefde en acceptatie. Shura is een vrouw die in het teken staat van deze 3 elementen. Shura geeft inzichten die vaak bedolven zijn onder maatschappelijke patronen en dat door middel van creativiteit.

Leonie van Andel

Healing, Coaching, Movement

Leonie haar kracht is dat zij niet denkt in hokjes. Haar inspiratie komt voornamelijk van uit Indianen/Natives en Sjamanen. Leonie bezit een gave waarmee zij zowel kind als ouder kan ondersteunen bij een hoger niveau van acceptatie en omgang.

Start Your Mental Health Journey Here!


kevin rekoert founder mez nederland teamWij van MEZ Nederland vinden dat een ieder aan zijn of haar mentale gezondheid behoort te werken.

In onze samenleving is het moeilijk om te reageren op onze eigen alarmbellen, denk hierbij aan: oververmoeidheid, overprikkeld, chagrijnig, na-werk-dutjes of het ‘living for the weekend’ motto. Elke dag behoort te voelen als ‘weekend’ en hier heb jij invloed op! Wij luisteren om te begrijpen en niet om te verdedigen. Niks is té gek en alles Mag’Er’Zijn.

Oprichter Kevin Rekoert

Dit zal sluiten in 0 seconden

Scroll naar boven