Reviews MEZ-Nederland

Wat MEZ Clienten Zeggen Over Onze Service

Margot
Lees verder
Na van het kastje naar de muur te zijn gestuurd door allerlei instanties werd ik bij MEZ eindelijk gehoord. Ik kon mijn verhaal doen en kreeg meteen de juiste hulp van proffesionele mensen die weten waar het over gaat en je nieuwe inzichten geeft over hoe om te gaan met hetgeen je bezig houdt/ waar je mee zit. Ik heb het contact met MEZ als zeer fijn ervaren en raad mensen die een hulpvraag hebben dan ook zeer aan contact op te nemen met dit fijne team! Bedankt team van MEZ dat jullie mij gehoord hebben!
Anna
Lees verder
Goedemiddag, ik moet doorgeven dat ik alweer gestopt ben met de gesprekken met RJ. Ik heb namelijk sinds deze week EINDELIJK de therapie waarvoor ik zolang op de wachtlijst heb gestaan! Ik heb vanmorgen met RJ een gesprek gehad om het af te ronden, hij heeft aangegeven dat ik hem nog kan berichten als ik vragen heb ofzo. Dus dat is erg fijn. Ik wil jullie, en de hele organisatie MEZ bedanken voor dit prachtige concept. Ik heb er niet heel lang gebruik van hoeven maken, maar het is zo fijn dat dit er is! RJ is een fijne coach, recht voor zijn raap en zegt waar het op staat. Dat is erg fijn. Door hem heb ik in korte tijd al een paar dingetjes kunnen veranderen. Zo kan ik een mooie doorstart maken naar de therapie die volledig aansluit bij waar ik nodig heb! Thanks guys!
Erik
Lees verder
Het behandelstraject van MEZ heb ik ervaren als een fijn traject. Je wordt open ontvangen en kan je verhaal doen en krijgt het gevoel dat je gehoord wordt. Het team is profesioneel in zijn/haar kwaliteiten en daarmee helpen ze je goed naar verbetering van jezelf.
Previous
Volgende

Wat vond jij van onze Seminar?

Wij hebben onze deelnemers na onze seminars de volgende stellingen voorgelegd.
Dit zijn onze gemiddelde testresultaten.

Interressant
43.75%
Educatief
31.25%
Fijn
18.75%
Hulpzaam
6.25%
Had er niet zo veel aan
0%
Geen mening
0%
Scroll naar boven