Sample Page

Team MEZ Nederland

Kevin Rekoert

Jordan van der Raaij​

Kevin Rekoert.

Kevin de verbinder tussen de mens. Waar de Angst, HSP & Paniekstoornis  hem eenzaam heeft laten voelen en tevens ook ongehoord in de maatschappij, bleef hij toch naar zichzelf luisteren. Met zijn rugtas vol met ervaringen betreft angst, paniek, HSP en depressie weet hij hoe het is om zich ongehoord te voelen en geen maatschappelijke stem te hebben. De kracht zit hem in het ontleden en ontlagen van het probleem. Maak van je ‘aandoening’ een kracht.

[Instagram logo]

Jordan

Jordan is een jonge ambitieuze man die zich een langere tijd vervreemd voelde in de maatschappij. Hij had moeite met het vinden van zijn ‘stem’ binnen deze overheid waar veel gebaseerd is op verwachtingspatronen, regels en systemen. Jordan is trotse eigenaar van zijn eigen Gym in Alkmaar: Jordans Gym.

[Instagram logo]                     [Website Gym]

 

Start Your Mental Health Journey Here!


kevin rekoert founder mez nederland teamWij van MEZ Nederland vinden dat een ieder aan zijn of haar mentale gezondheid behoort te werken.

In onze samenleving is het moeilijk om te reageren op onze eigen alarmbellen, denk hierbij aan: oververmoeidheid, overprikkeld, chagrijnig, na-werk-dutjes of het ‘living for the weekend’ motto. Elke dag behoort te voelen als ‘weekend’ en hier heb jij invloed op! Wij luisteren om te begrijpen en niet om te verdedigen. Niks is té gek en alles Mag’Er’Zijn.

Oprichter Kevin Rekoert

Dit zal sluiten in 0 seconden

Scroll naar boven