Management Team MEZ Nederland

kevin rekoert founder mez nederland team

Kevin Rekoert

Founder MEZ Nederland

Kevin Rekoert de verbinder tussen de mens. Waar de Angst, HSP & Paniekstoornissen hem eenzaam heeft laten voelen en tevens ook ongehoord in de maatschappij, bleef hij toch naar zichzelf luisteren.

sanne de waal mez nederland

Sanne de Waal

MEZ Nederland - Vrijwilliger

Als maatschappelijk werker in spé vind ik het belangrijk om een ieder een luisterend oor te geven dat ik zelf nooit heb gehad. Ik heb gedurende mijn levensjaren ervaren dat jouw brein het krachtigste instrument is voor positieve veranderingen.

MEZ Nederland Team

tobias van veen mez nederland team

Tobias van Veen

Lifestyle Coach

Welzijn begint bij Vitaliteit. Mensen vitaler door het leven laten gaan, door hen een nieuwe levensstijl aan te meten. Eén die bij jou past, gericht op de lange termijn. Gedragspatronen die obstakels gecreëerd hebben leren herkennen, erkennen en veranderen. Daar gaan wij voor.

leonie van andel mez nederland team

Leonie van Andel

Energetisch Therapeut

Ex-Professioneel Danseres/Choreografe en Personal Trainster die nu haar al levenslange 'gaven' inzet als energetisch therapeut, bij het helen & coachen van voornamelijk vrouwen en kinderen.

Cheryl Neede

Jeugdcoach

Bij het coachen van jongeren help ik ze in hun ontwikkeling. Een belangrijke vraag is: “Wie ben ik en wat wil ik?” Want pas als een jongere zich echt gezien en gehoord voelt, kan hij volledig zichzelf zijn en tot bloei komen.

julio neves dias mez nederland team

Julio Neves Dias

Communicatie Coach

Julio van JND coaching staat voor: Leer jezelf beter kennen, zodat je weer controle kan nemen bij het doen van de dingen die je (graag) doet. Julio is de aangewezen persoon als het aankomt op communicatie.

lonneke segaar mez nederland team

Lonneke Segaar

Individuele, relatie en gezinstherapie

Happy2bu is een praktijk voor individuele, relatie- en gezinstherapie vanuit een holistische visie. Lonneke is een verbindende, liefdevolle en deskundige professional met ruim 20 jaar ervaring in zorg en welzijn.

debby wegman mez nederland team

Debby Wegman

De Zenfabriek

Een integrale aanpak om je leven weer op de rails te krijgen. Ze leert je tools om met een vernieuwde versie te luisteren naar je lichaam, om je eigen waarheden in twijfel te trekken en te leren leven vanuit jouw kern.

shura glasmacher mez nederland team

Shura Glasmacher

Levens Coach

Zelfvertrouwen, zelfliefde en acceptatie. Shura is een vrouw die in het teken staat van deze 3 elementen. Shura geeft inzichten die vaak bedolven zijn onder maatschappelijke patronen en dat door middel van creativiteit.

valerie de ruiter mez nederland team

Valerie de Ruiter

Psychotherapie/ Addiction Counselor

Praktijk voor Psychotherapie. Gespecialiseerd in verslaving, trauma herstel, je eigen ervaringsdeskundigheid benutten en het vinden en waarmaken van je zielsmissie.

Eva Singor mez nederland team

Eva Singor

Holistisch massage therapeut, ervaringsdeskundige

Ik help je te verbinden met je lichaam, en thuis te komen bij jezelf. Een holistische massage kan ondersteunen bij het loslaten van fysieke, mentale, emotionele en energetische spanning.

margreet dekker mez nederland

Margreet Dekker

Ervaringsdeskundige

Jezelf wegcijferen, altijd graag voor anderen zorgen, maar jezelf kwijt raken. Wie staat er dan klaar voor jou? Hoe kom je weer bij JEZELF terug, zonder alle patronen en angsten? Daar zou ik je graag bij willen ondersteunen.

kelly snijders mez nederland

Kelly Snijders

Spiritueel Coach

Wil jij je blij voelen zonder reden? In mijn coaching gaan we zowel op aardse als spirituele wijze aan de slag. Meer info via DM!

Maike Kool

Gezinscoach

Bij het ondersteunen van kinderen met leerproblemen, gedragsstoornissen, ontwikkelingsstoornissen of combinatie daarvan gaan wij opzoek naar jezelf om nog meer te worden wie je al bent.

Scroll naar boven